"Wie zich sterfelijk weet, heeft het leven lief: omdat hij het toevallig heeft gekregen en onherroepelijk zal verliezen."      *
 

Skip Navigation Links.


Uitbreiding kerkhof
Op het bestaande kerkhof, met 700 graven, is geen plaats meer voor nieuwe graven, dus is er ruimte gemaakt voor uitbreiding. Dit nieuwe gedeelte geschikt maken voor een waardig kerkhof, heeft heel wat voeten (handen) in de aarde. Al deze werkzaamheden worden gedaan door een groep enthousiaste vrijwilligers die trots zijn op onze goed onderhouden begraafplaats.
Hieronder een indruk wat er zoal moet gebeuren op een kerkhof, zodat de bezoeker alle faciliteiten als vanzelfsprekend ervaart. Paden moeten worden aangelegd, onkruid moet worden verwijderd, hagen en bomen moeten worden gesnoeid, er moeten watertappunten zijn om vazen te vullen en plantjes water te kunnen geven, verzakte graven moeten worden rechtgezet en nog veel meer kleine onderhoudsklusjes. Ondanks de enorme inzet van de vrijwilligers gaat er wel eens iets fout, zoals snoeisel dat niet tijdig is opgeruimd of onkruid langs de paden. Wij vragen U begrip daarvoor en zouden het erg waarderen als U denkt, ach ze hebben het al zo druk ik steek zelf mijn handen wel even uit de mouwen, want tenslotte is het ook Uw kerkhof. En nog mooier zou het zijn als U denkt, het lijkt me wel fijn om een ochtendje in de week lekker buiten behulpzaam te zijn bij het onderhoud. Kom dan eens op vrijdagochtend naar het kerkhof en maak kennis met onze vrijwilligers.
Zo was het

Voorbereidingen

urnentuin in aanleg